Mai multe sectoare de autostradă sunt închise, vineri seară, din cauza poleiului, în zoneleafectate intervenindu-se cu mai multe utlaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au decis să interzică accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A3 (Bucureşti –Ploieşti), din cauza poleiului depus pe carosabil.

”Utilajele CNAIR acţionează pe acest sector de drum cu material antiderapant, pentru a putea redeschide circulaţia în cel mai scurt timp posibil”, a transmis, vineri seară, CNAIR.

De asemenea, dn cauza poleiului, este închisă Autostrada Soarelui (A2), între Lehliu şi Drajna.

”CNAIR împreună cu Poliţia Rutieră au decis să interzică accesul tuturor autovehiculelor pe sectorul A2 între Lehliu (km 64+500) şi Drajna (km 105+500), din cauza poleiului depus pe carosabil, care face imposibilă deplasarea autovehiculelor în condiţii de siguranţă”, a mai transmis CNAIR.

De asemenea, este restricţie de 7,5 t pe DN 5 între localitatea 1 Decembrie şi Vama Giurgiu.

Municipiul Bucureşti şi judeţele Ialomiţa, Argeş, Prahova, Giurgiu, Dâmboviţa, Teleorman, Ilfov şi Călăraşi sunt sub cod portocaliu de polei, până sâmbătă, la ora 3.00. Meteorologii anunţă ”depuneri semnificative”.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.