Mai multe facultăţi din cadrul Universităţii ”Lucian Blaga” din Sibiu trec parţial sau total la predarea online în primul semestru al anului unuiversitar, ca urmare a creşterii incdenţei cazurilor de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform deciziei Consiliului de Administraţie al Universităţii, toţi anii de studiu de la facultăţile de Medicină, Asistenţă Socială, Jurnalism, Relaţii Publice, Sociologie şi de la Inginerie, trec la predarea online în semestrul l.

La celelate facultăţi, decizia este valabilă doar pentru anumite programe de studii, pentru anuniţi ani de studiisau doar pentru unele cursuri.

Rata de infectare în Sibiu a ajuns vineri la 8,25 la mie, motiv pentru care deja a fost decisă carantina de noapte în weekend, iar de luni sunt aşteptate noi restricţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.