Mai multe curse aeriene au înregistrat întârzieri, marţi, la decolarea de pe Aeroportul din Sibiu, din cauza ninsorii care a îngreunat procesul de degivrare a aeronavelor. Întârzierile au fost în medie de două ore, cea mai mare fiind la cursa Tarom Sibiu - Munchen, programată să plece la 7.15, dar care a decolat la 10.51.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului din Sibiu, marţi s-au înregistrat întârzieri din cauza necesităţii efectuării proceselor specifice operării în condiţii de iarnă. Precipitaţiile sub formă de zăpadă cu conţinut ridicat de apă au îngreunat procesul de degivrare a aeronavelor, determinând, implicit, creşterea timpului necesar pentru degivrarea acestora.

Astfel, cursa Sibiu - München (Lufthansa), programată să plece la 6.05, a decolat la 7.18, cursa Sibiu - Tel Aviv, programată la 6.10, a decolat la 6.43, Sibiu - Dortmund, programată să plece la 7.10, a decolat la 9.29, iar Sibiu - München (Tarom), programată să plece la 7.15, a decolat la 10.51.

De asemenea, cursa Sibiu - Bucureşti, programată la 12.10, are o întârziere de peste două ore, iar Sibiu - Nurnberg, programată la 12.45, a decolat la 14.34.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.