Ministerul Afacerilor Externe a anunţat că o delegaţie a României, condusă de ambasadorul României în Republica Moldova Daniel Ioniţă şi secretarul de stat din Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu, vicepreşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea, va avea joi la Chişinău, discuţii pregătitoare cu autorităţile responsabile ale Republicii Moldova în vederea implementării unei părţi a pachetului de asistenţă oferit de România cetăţenilor Republicii Moldova, anunţat de preşedintele Klaus Iohannis, cu ocazia vizitei oficiale efectuate la Chişinău, pe 29 decembrie anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Delegaţia din România va împărtăşi bune practici şi lecţii învăţate pe parcursul desfăşurării campaniei de vaccinare la nivel naţional. Totodată, vor fi evaluate elementele legate de situaţia epidemiologică din R. Moldova, va fi analizat stadiul pregătirilor pentru demararea procesului de vaccinare şi, ţinând cont de mecanismele relevante în domeniu de la nivelul UE, vor fi discutate opţiunile pentru furnizarea de către partea română a dozelor de vaccin anti-COVID-19 către Republica Moldova”, arată MAE, într-un comunicat de presă. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.