Lumina Sfântă de la Ierusalim va fi adusă sâmbătă seară în Bucureşti cu un avion special, închiriat de Patriarhie, urmând să fie oferită credincioşilor de către Patriarhul Daniel la slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Patriarhiei Române, o delegaţie condusă de Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va aduce Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, cu un avion special, încheiat de Patriarhie. De la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă”, elegaţiile protoieriilor din Arhiepiscopia Bucureştilor şi celorlalte eparhii ale Patriarhiei Române vor lua Lumina pentru celelalte zone ale ţării.

Sfânta Lumină va fi oferită la slujba de Înviere din Bucureşti, de la miezul nopţii, de către Patriarhul Daniel, clerului şi credincioşilor prezenţi la Catedrala Patriarhală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.