Premierul Ludovic Orban afost întrebat, vineri, dacă există vreun scenariu care să prevadă revenirea la starea de urgenţă şi a afirmat că situaţia este sub control şi că nu există un astfel de scenariu. ”De cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar avem două săptămâni o tendinţă de uşoară descreştere a numărului de cazuri”, a afirmat Orban.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, vineri, într-o conferinţă de presă, dacă există vreun scenariu care să prevadă revenirea la starea de urgenţă şi a afirmat: ”Nu există un astfel de scenariu. De cinci săptămâni am oprit creşterea numărului de infectări, ba chiar avem două săptămâni o tendinţă de uşoară descreştere a numărului de cazuri. Sigur, descreşterea nu este aşa cum ne-am dori-o, dar situaţia este sub control”.

Premierul a afirmat că a fost limitată răspândirea virusului.

”Am limitat răspândirea virusului, capacitatea de tratament nu este depăşită, toate structurile sistemului de sănătate au posibilitatea şi fac faţă la situaţia în care ne găsim. Deci, nu există aceste ipoteze”, a mai afirmat premierul.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.