Drumarii din Buzău continuă lucrările pentru punerea în siguranţă a versantului de pe marginea drumului naţional 10, în zona barajului Siriu, unde au loc frecvent căderi de pietre. Astfel, s-au montat ancore şi stâlpi de susţinere, urmând să fie instalate plase de retenţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a arătat, luni, într-o postare pe Facebook, că se desfăşoară lucrări de punere în siguranţă a versantului pe DN 10, în zona barajului Siriu, din judeţul Buzău.

FOTO: Facebook CNAIR
FOTO: Facebook CNAIR

Astfel, acolo s-au montat şi se cimentează ancorele şi se montează stâlpii de susţinere pentru plasele de retenţie. Ulterior, vor fi montate plase pe versant.

În aprilie, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Buzău anunţa începerea lucrărilor de consolidare a versanţilor ce mărginesc DN 10, în zona localităţii Siriu, intens afectată de căderile de pietre.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.