Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că, începând din 5 august, se vor efectua lucrări pentru realizarea reţelei de canalizare pluvială, relocarea şi protejarea reţelelor pe Şoseaua Petricani, dar şi la intersecţia cu Şoseaua Fabrica de Glucoză. Circulaţia va fi restricţionată pe o singură bandă, până în 13 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Începand cu data de 05 august a.c., se vor efectua lucrări pentru realizarea reţelei de canalizare pluvială, relocarea şi protejarea reţelelor în Bucureşti, Şos. Petricani, respectiv intersecţia Şos. Petricani / Şos. Fabrica de Glucoză, sector 2. Lucrarea va fi realizată fără închiderea circulaţiei autovehiculelor sau pietonilor, în partea carosabilă, cu asigurarea unei benzi de circulaţie pe sensul afectat de pe Şos. Petricani, precum şi în intersecţii”, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată precizează că se va asigura circulaţia protejată a pietonilor pe trotuar.

”Restricţiile din partea carosabilă se vor finaliza până cel târziu la data de 13.09.2019, iar în situaţia în care lucrarea nu va fi realizată în întregime până la această dată, restricţiile necesare lucrării se vor executa în continuare doar noaptea, în intervalul orar 22.00-06.00, sau în zilele de sâmbătă şi duminică”, a mai precizat Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.