Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a declarat, luni, în judeţul Vrancea, că salvatorii nu puteau face mai mult pentru salvarea fetiţei de 3 ani din Constanţa care a fost găsită moartă pe câmp pentru că aparţinătorii au anunţat foarte târziu dispariţia acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aşa cum arată datele astăzi, din momentul dispariţiei şi până când a fost anunţată dispariţia au trecut 4 ore. În acest timp, aparţinătorii au încercat cu forte proprii să găsească copilul. Din păcate, au anunţat prin 112 abia după patru ore dispariţia copilului, iar legistul arată, în ultimul raport, că decesul copilului a survenit înainte de anunţul la 112 al părinţilor. Deci, din păcate, din cauza acestei întârzieri nu am putut face nimic, deşi am folosit multe resurse, inclusiv camera cu termoviziune care, cu siguranţă, ar fi depistat copilul dacă mai era în viaţă", a declarat, luni, Lucian Bode, în judeţul Vrancea. 

Ministrul Lucian Bode a anunţat, vineri, la Zalău, decesul unei fetiţe de 3 ani din judeţul Constanţa, care a fost găsită pe un câmp, după ce a fost căutată toată noaptea. Poliţia Constanţa nu a emis alertă de dispariţie a copilului şi a făcut precizări despre caz doar după anunţul ministrului de Interne, la câteva ore după ce copila fusese găsită decedată.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.