Localităţile Chiajna şi Bragadiru din apropierea Capitalei intră în carantină pentru 14 zile începând de vineri seară, de la ora 22:00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma analizei de risc, în baza Hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă emisă la propunerea Direcţiei de Sănătate Publică a judeţului Ilfov, ţinând cont de evaluarea epidemiologică avizată de către Institutul Naţional de Sanănătate Publică, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a emis astăzi, 20.11.2020, ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru oraşul Bragadiru, cu satul aparţinător Bragadiru , Judeţul Ilfov, respectiv ordinul de carantinare zonală, timp de 14 zile, pentru comuna Chiajna, cu satele aparţinătoare Chiajna, Dudu şi Roşu, Judeţul Ilfov”, anunţă autorităţile.
 
Carantina intra în vigoare vineri de la ora 22:00.
În Bragadiru, incidenţa cumulată a cazurilor la mia de locuitori  este 10,50, iar în Chiajna este 10,78.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.