Comitetul Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat, vineri seară, lista statelor şi zonelor considerate ca fiind cu risc crescut epidemiologic. Bulgaria, Kosovo, Palstina şi Paraguay au fost introduse pe listă, iar Marea Britanie şi Africa de Sud au fost păstrate pe listă din cauza noilor tulpini, considerate mai periculoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNSU a adoptat, vineri seară, Hotărârea numărul 15, în care a fost actualizată lista statelor şi zonelor considerate ca fiind cu risc crescut epidemiologic.

Au fost introduse Bulgaria, Kosovo, Palstina şi Paraguay şi au ieşit elveţia şi Portugalia.

Marea Britanie şi Africa de Sud au fost păstrate pe listă din cauza noilor tulpini, considerate mai periculoase. Chiar vineri autorităţile au confirmat în România primele două cazuri de infectare cu noua tulpină din Africa de Sud, iar numărul czurilor cu tulpina din Marea Britanie a ajuns la 200.

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.