Ministrul Educaţiei, Ligia Deca, s-a întâlnit, marţi, la sediul Ministerului Educaţiei, cu elevii premiaţi la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru seniori cu care a avut un dialog ”direct, relaxat, matur”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”A fost o mare bucurie să stau de vorbă astăzi, la Ministerul Educaţiei, cu elevii premiaţi la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru seniori. Am avut un dialog direct, relaxat, matur, un prilej perfect să ascult propunerile valoroase venite din partea elevilor şi a profesorilor îndrumători”, a scris, marţi seară, pe Facebook, Ligia Deca.  

Ministrul educaţiei a transmis că a fost impresionată de dorinţa unui tânăr de a face performanţa accesibilă oricui.  

”Cel mai mult m-a impresionat dorinţa unui tânăr care a spus, cu toată convingerea, că îşi doreşte ca performanţa să devină accesibilă fiecărui copil. Cu acest gând în minte, le mulţumesc încă o dată atât elevilor, cât şi profesorilor şi părinţilor lor, pentru munca, dăruirea şi puterea de a duce educaţia la nivel de performanţă”, a mai transmis Ligia Deca.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.