Ministrul Educaţiei Ligia Deca afirmp, după ce a vizitat Tabăra „Mai aproape de Cer”, de la Schitul Salaş al Mănăstirii Putna, că a înţeles cum e organizată o tabără de vară în vârful muntelui şi care sunt eforturile depuse pentru ca fiecare copil din zonă să simtă farmecul vacanţei mari. Tabăra este parte a programului „Copii şi părinţi la altar”, iniţiat de Inspectoratul Judeţean Şcolar Suceava şi organizat în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Tabăra de vară „Mai aproape de Cer”, de la Schitul Salaş al Mănăstirii Putna, îşi merită din plin numele. Atunci când am fost invitată de copii să iau parte la jocurile lor, am ştiut că îmi vor transmite din energia şi veselia pe care ei o emană constant aici. Aceşti copii mi-au reamintit că fiecare moment al zilei poate fi transformat cu uşurinţă într-unul memorabil”, a scris Ligia Deca pe Facebook.
Ea precizează cî Arhim. Melchisedec Velnic, stareţul Mănăstirii Putna şi exarh al mănăstirilor din Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, i-a explicat că în tabără vin zeci de copii din Sălaş şi din satele din împrejurimi, ei participând la activităţile de vară şi învăţând, prin jocuri, să-şi dezvolte abilităţile de comunicare, imaginaţia şi creativitatea.
 
”În paralel, cu ajutorul voluntarilor, elevii îşi consolidează valorile moral-creştine”, subliniază ministrul.
Deca afirmă că a înţeles, astfel, cum este organizată o tabără de vară în vârful muntelui şi care sunt eforturile depuse pentru ca fiecare copil din zonă să simtă farmecul vacanţei mari.
”Tabăra este parte a programului „Copii şi părinţi la altar”, iniţiat de Inspectoratul Judeţean Şcolar Suceava şi organizat în parteneriat cu Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor”, explică ministrul Educaţiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.