Ministrul Educaţiei Ligia Deca a afirmat că a fost crescut cu 50% numărul consilierilor şcolari prezenţi în şcoli, fiind alocate 1.200 de posturi de consilieri şcolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ministerul Educaţiei luptă să existe profesionişti în şcoală care să ajute la prevenţie. De exemplu, au fost alocate 1.200 de posturi de consilieri şcolari, ocupate la începutul acestui an şcolar. Practic, am crescut cu 50% numărul de consilieri şcolari prezenţi în şcoli. Ne dorim să creştem şi mai mult acest număr şi, de asemenea, împreună cu partenerii noştri să avansăm”, a declarat, Ligia Deca, într-o conferinţă de presă susţinută, luni la Câmpulung Muscel.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.