Liderul sindicatului din STB, Vasile Petrariu, a fost audiat, marţi, de către poliţişti, în dosarul deschis după protestul ilegal de la societatea de transport. Întrebat dacă este un dosar nedrept, Petrariu a afirmat: ”Nu comentez treaba asta”. Liderul de sindicat a precizat că membrii Consiliului de Administraţie au promis să analizeze situaţia directorului general, Adrian Criţ, şi să ia o decizie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vasile Petrariu a fost audiat, marţi, de către poliţişti, în dosarul deschis după protestul ilegal de la societatea de transport.  

La ieşirea de la audieri, Petrariu a fost întrebat dacă este un dosar nedrept şi a afirmat: ”Nu comentez treaba asta”.  

De asemenea, întrebat dacă sindicaliştii mai cer demisia directorului geberal al societăţii, Petrariu a explicat: ”Aşa cum aţi văzut, în această dimineaţă s-a reluat activitatea. Aseară am avut o discuţie cu membrii CA la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, care a durat peste 2 ore, am discutat toate aceste problemele, inclusiv revendicarea referitoare la demisia directorului general. Membrii CA au venit cu rugămintea să vorbim cu salariaţii pentru a-şi relua activitatea, ei angajându-se să preia ei problemele noastre, să le discutăm cu membrii CA, iar ei, în perioada următoare, să analizeze din punct de vedere profesional activitatea directorului general şi vor lua o decizie. Au spus că situaţia asta i-a luat pe nepregătite şi nu au avut timp să pregătească o fundamentare în acest sens”.  

Protestul salariaţilor STB s-a încheiat marţi dimineaţă, după cinci zile în care mijloacele de transport nu au circulat.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.