Liceul Pedagogic din Galaţi a fost trecut în scenariul roşu, după confirmarea cu coronavirus a trei elevi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit inspectorului general al IŞJ Galaţi, Onuţ Atanasiu, primul caz de COVID-19 a fost depistat la începutul săptămânii, iar miercuri au mai fost confirmaţi alţi doi elevi.

În consecinţă, Direcţia de Sănătate Publică Galaţi a decis trecerea Liceului Pedagogic în scenariul roşu, cu toate orele desfăşurate exclusiv online timp de 2 saptămâni.

”DSP a recomandat intrarea pe scenariul roşu şi aşa am şi făcut. Cursurile care trebuia să se ţină în această după amiază se vor desfăşura online. Nu există elevi care să nu aibă dispozitive cu acer să participe la lecţiile online şi nici profesori care să nu-şi poată face activitatea!, a declarat
miercuri şeful ISJ Galaţi, Onuţ Atanasiu.

În judeţul Galaţi, s-au înregistrat de la debutul pandemiei 3.920 de cazuri de coronavirus, ultimele 40 fiind anunţate în cursul zilei de miercuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.