Liberalul Liviu Butnaru este noul primar al oraşului Râşnov, el fiind ales de peste 51 la sută din alegători, iar pe locul al doilea s-a clasat, la fel ca la alegerile din 2016, Daniel Diaconu, de la PER, cu 42,1 la sută, potrivit Biroului Electoral Judeţean Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii BEJ Braşov au anunţat că, în urma numărării voturilor valabil exprimate, Liviu Butnariu, de la PNL, este noul primar din Râşnov.

El a fost votat de 51,7% din alegători, iar pe locul al doilea s-a clasat Daniel Diaconu, de la PER, cu 42,1% din voturi. Independentul Marius Lungu, care anul trecut a candidat din partea PSD, a obţinut aproximativ 6,2% din voturi. 

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Prezenţa la vot la Râşnov a fost de 46,54%, înregistrându-se în total 6.653 de voturi valabil exprimate.

Liviu Butnariu s-a născut şi a făcut liceul la Râşnov, este inginer de profesie şi a fost viceprimar al oraşului, înainte de a câştiga alegerile de duminică. 

Funcţia de primar al oraşului Râşnov a rămas vacantă după ce liberalul Adrian Veştea, care obţinuse cel de-al treilea mandat, a demisionat, fiind ales preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.