Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat joi Legea care modifică un articol din Legea 502/2004 privind asociaţiile pensionarilor, transmite Administraţia Prezidenţială. Astfel, potrivit actului normativ asociaţiile şi federaţiile de pensionari pot primi de la primării, cu titlu gratuit sau oneros, orice bunuri şi imobile necesare realizării scopului pentru care au fost înfiinţate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actul normativ modifică  articolul 33 din Legea 502/2004 privind asociaţiile pensionarilor.

„Asociaţiile şi federaţiile pensionarilor pot primi în folosinţă, cu titlu gratuit sau cu titlu oneros, orice bunuri mobile şi imobile, necesare realizării scopului pentru care sunt înfiinţate, inclusiv de la autorităţile administraţiei publice locale”, arată actul normativ promulgat de şeful statului. 

Proiectul de lege iniţiat de PSD a fost adoptat decizional de Camera Deputaţilor pe 30 iunie şi trimis la promulgare în aceeaşi zi.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.