Un lot de lămâi din Turcia a fost restras de la comercializare din reţeaua Carrefour pentru depăşirea valorilor admise de reziduuri de pesticide. Produsele pot fi readuse de către clienţi în magazine în perioada 24.02.2023-17.03.2023.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă informăm că în urma prelevării unor probe, s-a depistat o depăşire a valorilor admise de reziduuri de pesticide. Ca urmare, s-a dispus retragerea de la comercializare a următorului lot neconform al produsului LĂMÂI - TURCIA, LOT: 75416”, se precizează în anunţ.

vorba de Furnizorul ANDROS STIL SRL şi de LOT: 75416. Se dispune retragerea de la comercializare şi readucerea în magazine ale produselor în perioada 24.02.2023-17.03.2023.

Considerând că sănătatea consumatorilor este cea mai importantă, solicităm clienţilor să NU CONSUME ACEST PRODUS, se mai menţionează în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.