Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, marţi, decretul de numire a Lenuţei Cobuz în calitate de membru în Consiliul de administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate şi eliberarea din funcţia de procuror a lui Carmen-Simona Rusu, procuror şef al Biroului de urmărire penală din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, motivul fiind pensionarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat marţi, decretul pentru numirea doamnei Lenuţa Cobuz în calitate de membru în Consiliul de administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, anunţă Administraţia Prezidenţială. De asemenea, preşedintele a semnat decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a doamnei Carmen-Simona Rusu, procuror şef al Biroului de urmărire penală din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – pensionare, la data de 28 august 2022.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.