Klaus Iohannis a convocat, pentru marţi, şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, pentru a discuta despre bugetul instituţiilor din domeniul apărării şi securităţii naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Marţi, 17 decembrie a.c., începând cu ora 11:00, la Palatul Cotroceni, va avea loc şedinţa Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, condusă de către Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis”, a transmis Administraţia Prezidenţială.

Potrivit sursei citate, pe ordinea de zi a şedinţei se află subiectul referitor la propunerile de buget pentru anul 2020 ale instituţiilor cu atribuţii în domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale.

Premierul Ludovic Orban spune că a primit susţinerea conducerii PNL pentru o eventuală asumare a răspunderii pe legea bugetului, în cazul în care se va stabili acest lucru.

"În cursul zilei de mâine vom lua decizia privitoare la procedura pe care o vom decide pentru adoptarea legii. Repet, obiectivul nostru este acela ca până la data de 31 decembrie România să aibă un buget din partea Guvernului liberal", a anunţat, luni, Ludovic Orban.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.