Judeţul Buzău va avea 19 centre de vaccinare anti-COVID, a declarat, luni, şeful Cancelariei primului-ministru, Ionel Dancă. Acestea vor fi deschise în 12 localităţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ionel Dancă a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la sediul PNL Buzău, că Guvernul a stabilit în cadrul Strategiei de vaccinare a populaţiei împotriva COVID numărul de centre de vaccinare. Astfel, în judeţul Buzău vor exista 19 centre de vaccinare în 12 localităţi, iar vaccinarea populaţiei va fi făcută voluntar şi gratuit, după ce se vor vaccina grupele prioritare.

"Suntem aproape de a începe campania de vaccinare împotriva COVID şi suntem convinşi că astfel vom reuşi să punem capăt pandemiei. La Buzău sunt în pregătire 19 centre de vaccinare în 12 localităţi din judeţ. Până pe 3 decembrie trebuie stabilită repartizarea lor geografică, urmând ca apoi acestea să fie pregătite din punct de vedere al necesităţilor sanitare pentru transportul vaccinului şi depozitarea acestuia. Vor fi stabilite grupele prioritare pentru administrarea vaccinului, iar apoi, ulterior, întreaga populaţie se poate vaccina gratuit şi voluntar. Este o campanie gratuită şi voluntară care cred că va fi una de succes si să scăpăm de pandemia de COVID-19”, a declarat şeful Cancelariei primului-ministru Ionel Dancă.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.