Cel mai bine plătit job al săptămânii care se încheie este un post de director financiar într-o companie de beauty, se arată în datele platformei de recrutare bestjobs transmise pentru emisiunea ”Ora de profit.ro” de la Prima TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cerinţele sunt o experienţă în domeniu de cel puţin şapte ani şi cunoştinţe de limba engleză şi germană. Salariul lunar porneşte de la 3.500 de euro.

Cel mai interesant job al săptămânii, potrivit bestjobs, este cel de 3D artist furniture modeling and rendering. Este un job remote, pentru care se cere o experienţă medie de 2 – 5 ani, iar salariul este cuprins între 1.500 şi 1.700 de euro pe lună.

În ceea ce priveşte top 3 salarii în funcţie de domeniu, clasamentul este deschis de IT, unde pentru un job de DevOps engineer în Bucureşti oferta este de 3.500 de euro pe lună. Pe locul doi se află un post de şef de şantier în Belgia cu un salariu de 3.200 de euro pe lună, iar pe trei – un job de agent comercial în domeniul bunurilor de larg consum, oferta salarială fiind de 3.000 de euro pe lună.

Cele mai multe angajări s-au făcut în această săptămână în domeniul vânzărilor, arată datele bestjobs. Este şi domeniul cu cel mai mare volum de oferte de muncă, dar şi cerere din partea candidaţilor. În medie, pentru o poziţie de reprezentant vânzări sunt trimise 46 de CV-uri.

Bucureştiul rămâne în continuare oraşul cu cele mai multe angajări, pe locul doi fiind Timişoara, care are o ofertă mare de job-uri în domenii precum vânzări, IT / telecom şi inginerie.

Cel mai dorit angajator al săptămânii a fost una dintre cele mai mari companii de petrol şi gaze din România, care face recrutări pentru 86 de poziţii.

În top 3 cele mai dorite domenii pentru job-uri remote se află vânzările, marketingul şi financiarul.

Iar job-ul cu cele mai multe aplicări săptămâna aceasta a fost un post de area sales executive la o agenţie imobiliară în plină expansiune. 506 persoane şi-au depus CV-ul. Oferta salarială se situează între 2.000 – şi 3.000 de euro pe lună.

Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca, Braşov şi Iaşi sunt oraşele cu cea mai consistentă ofertă şi cerere de job-uri în domenii precum vânzări, IT / telecom, financiar / contabilitate şi management. La polul opus, cea mai slabă cerere şi ofertă se regăseşte în Alexandria, Târgu Jiu, Focşani, Călăraşi, Hunedoara şi Vaslui în domenii ca agricultură, securitate, servicii frumuseţe, babysitter şi turism / horeca.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.