Jandarmeria Română anunţă, vineri, că, în prima parte a anului, a fost confiscată cantitatea de 600 de metri cub de lemne - ”o coloană cu peste 30 de tiruri încărcate până la refuz cu lemne, ce se întinde pe o lungime de jumătate de kilometru”. De asemenea, au fost identificaţi 105 suspecţi de comiterea unor infracţiuni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Imaginaţi-vă o coloană cu peste 30 de tiruri încărcate până la refuz cu lemne, ce se întinde pe o lungime de jumătate de kilometru. Cam aşa am putea aprecia mai bine cantitatea de peste 600 m3 de material lemnos, confiscat de jandarmi în prima parte a anului”, a transmis, vineri, Jandarmeria Română.  

Potrivit sursei citate, peste 2.000 de jandarmi au colaborat cu reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne şi cu reprezentanţii ocoalelor silvice. 

”În urma acestor acţiuni comune, am identificat 105 autori pentru infracţiuni la regimul silvic şi au fost aplicate peste 1500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 708.700 lei”, au mai transmis jandarmii.  

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.