Jandarmeria anunţă că la mitingul românilor din diaspora din Piaţa Victoriei din Capitală, şi-au făcut apariţia persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente şi galerii ale unor echipe de fotbal şi cere oamenilor să nu intre în conflict cu acestea. De asemenea, femeilor şi persoanelor însoţite de copii li se cere să se retragă din zona în care au loc violenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În Piaţa Victoriei şi-au făcut apariţia persoane cunoscute ca făcând parte din grupuri violente şi galerii ale unor echipe de fotbal. Rugăm protestatarii de bună credinţă să se delimiteze de aceste grupuri şi să nu sprijine în niciun fel acţiunile lor violente!", scrie Jandarmeria pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, instituţia cere oamenilor care protestează paşnic "să nu intre în conflict cu aceste persoane".

"Repetăm apelul nostru la calm şi recomandăm femeilor şi persoanelor însoţite de copii să se retragă din zona în care au loc violenţe", este mesajul jandarmilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.