Jandarmeria Bucureşti vine cu o serie de precizări cu privire la meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi „U” Cluj şi anunţă că, până în prezent, nu au fost incidente sau altercaţii între membrii celor două galerii. „Dezminţim categoric informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu folosirea armamentului din dotare sau a substanţelor iritant-lacrimogene de către efectivele de jandarmi”, adaugă sursa citată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB ŞI „U” Cluj, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări:

Până la acest moment, nu au fost înregistrate incidente sau altercaţii între membrii celor două galerii.

De asemenea, dezminţim categoric informaţiile apărute în spaţiul public în legătură cu folosirea armamentului din dotare sau a substanţelor iritant-lacrimogene de către efectivele de jandarmi.

Menţionăm că, la finalul jocului sportiv, Jandarmeria Capitalei va oferi precizări cu privire la faptele de natură contravenţională sau infracţională constatate în acest context”, arată comunicatul de presă al instituţiei.

FCSB întâlneşte echipa Universitatea Cluj, pe Arena Naţională, într-un meci din prima etapă a Superligii, campionatul naţional de fotbal. Partida a început la ora 21.30.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.