Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a deschis, vineri, un punct de lucru temporar, la kilometrul 19 al Autostrăzii A2, pentru a se putea asigura o intervenţie mai rapidă a pompierilor în cazul unor evenimente produse pe autostradă. Măsura a fost luată în contextul în care fluxul de autoturisme care se deplasează către litoral a crescut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În contextul creşterii progresive a fluxului de autoturisme care se deplasează către staţiunile de la mare, ISU Bucuresti-Ilfov a operaţionalizat astăzi un punct de lucru temporar, la nivelul km. 19 al autostrăzii A2, prin intermediul căruia va fi asigurată o intervenţie promptă a pompierilor, în cazul evenimentelor produse atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din Capitală”, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.
 
Acolo vor acţiona o autospecială de stingere (dotată inclusiv cu echipamente pentru descarcerare) şi o ambulanţă SMURD, care vor gestiona solicitările de pe o secţiune importantă din autostradă, în cooperare cu pompierii ISU Călăraşi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.