ISU Bucureşti a anunţat că în cursul acestei zile a fost operaţionalizat un punct de comandă în incinta Gării de Nord, din care fac parte reprezentanţi ai instituţiilor angrenate în gestionarea fluxului de persoane din Ucraina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deciziile privind preluarea, transportul, cazarea, acordarea asistenţei medicale, precum şi alte situaţii inopinate sunt luate în cel mai scurt timp, în funcţie de situaţie, potrivit competenţelor fiecărei entităţi angrenate.

Aceste demersuri sunt complementare acţiunilor realizate în cursul zilei precedente, când au fost amplasate, în incinta Gării de Nord, corturi pentru acordarea primului-ajutor, corturi pentru cazare temporară, precum şi autospecialele de pompieri, SMURD şi SABIF.
Activitatea tuturor resurselor implicate este gestionată din teren, iar datele operative sunt furnizate Centrului Municipiului Bucureşti, respectiv al Judetului Ilfov, de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei (CMBCCI - CJCCI IF).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.