Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat că îşi doreşte, prin proiectul "România Educată", reducerea abandonului şcolar, a absenteismului la examenele naţionale, precizând că acest lucru se poate realiza dacă învăţământ devine mai flexibil, mai performant şi mai centrat pe elevi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Iohannis a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, care este strategia din proiectul "România Educată" pentru ca cei 40-45.000 de tineri de clasa a XII-a să nu renunţe în fiecare an la susţinerea examenului de bacalaureat. 
 
"Întregul proiect România educată doreşte, printre altele, să ducă pe mult, mult mai mulţi tineri să rămână în şcoală şi să termine şcoala. Vrem să reducem semnificativ abandonul şi vrem să reducem semnificativ absenteismul de la examenele naţionale. Asta se poate făcând învăţământul mai flexibil, mai performant, mai centrat pe elevi şi de mai bună calitate. Şi vom reuşi”, a afirmat Iohannis.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.