Preşedintele Klaus Iohannis a semnat o serie de decrete de decorare cu prilejul Zilei Mondiale a Sănătăţii, informează Administraţia Prezidenţială. Astfel, Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor a fost conferit de către şeful statului Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti şi Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie, printre alte decrete de decorare semnate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform sursei citate, în semn de apreciere pentru profesionalismul şi dăruirea de care au dat dovadă generaţiile de medici, asistenţi şi alte categorii de specialişti care au contribuit, de-a lungul timpului, la exercitarea în cele mai bune condiţii a actului medical, şeful statului a conferit:

„- Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Comandor Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti şi Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie;

- Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Ofiţer Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” Iaşi şi Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Pius Brînzeu” Timişoara;

- Ordinul „Meritul Sanitar” în grad de Cavaler Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bihor, Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu-Severin, Judeţul Mehedinţi, Spitalului „Dr. C. T. Spârchez” – Spitalul Orăşenesc Zărneşti şi Spitalului Orăşenesc Beclean”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.