Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, întrebat luni la finalul vizitei la Spitalul Univesitar de Urgenţă Bucureşti, ce soluţii există pentru pacienţii care primesc îngrijire medicală în corturi, în sezonul rece, că este sigur că nu vor mai exista astfel de cazuri în scurt timp.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Se lucrează la soluţii. Chiar astăzi am discutat despre aceste situaţii şi este clar că nu putem să lăsăm oamenii iarna în corturi care nu sunt suficient de bine încălzite. Împreună cu domnul ministru  al Sănătăţii, deja se lucrează la soluţii şi sunt sigur că în cel mai scurt timp nu vor mai exista pacienţi care stau în cort în frig”, a declarar Klaus Iohannis, întrebat ce se va întâmpla cu aceşti pacienţi, având în vedere că a scăzut temperatura, iar unele corturi nu sunt încălzite cum trebuie.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.