Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este o tragedie faptul că un tânăr a murit din cauza consumului de droguri la Saga Festival, iar alte persoane au avut nevoie de spitalizare, iar organizatorii ar trebui să fie mai fermi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este o tragedie şi ne pare rău tuturor că se ajunge la astfel de excese. Cred că e nevoie ca organizatorii să fie un pic mai fermi, dar şi aici dacă vrem să mergem la rădăcină, e nevoie de educaţie, însă şi educaţia are nevoie de supraveghere şi sunt foarte bucuros că domnul mimistru de Interne mă însoţeşte în această delegaţie. Noi avem instituţii care se ocupă de aceste chestiuni şi sper să ajungem la o organizare mai bună pentru a elimina complet astfel de evenimente tragice”, a afirmat Klaus Iohannis, întrebat despre subiect după vizită de marţi la Şcoala Gimnazială nr. 11 din Buzău.

Un tânăr a murit, 13 persoane au ajuns la spital din cauza consumului de droguri şi mai bine de o sută de dosare penale au fost deschise, după Saga Festival care a durat 3 zile şi s-a desfăşurat pe Arena Naţional.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.