Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, că Guvernul PSD a comandat 1,5 milioane de doze de vaccin antigripal, iar Guvernul PNL a comandat 3,5 milioane de vaccin. ”E clar că în condiţii de pandemie cererea e mai mare, dar vor veni aceste doze pentru a satisface cererea”, a afirmat şeful statului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Klaus Iohannis a fost întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, despre lipsa vacinului antigripal de pe piaţă şi a declarat: ”În fiecare lună vin noi tranşe de vaccin antigripal în România. Vechiul Guvern pesedist comandase cam 1,5 milioane de doze, iar de când a venit Guvernul liberal suntem la 3,5 milioane doze. Aceste doze vor veni în tranşele negociate de Guvern şi e clar că în condiţii de pandemie cererea şi de vaccin antigripal e mai mare dar vor veni aceste doze pentru a satisface cererea”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.