Mai multe judeţe, dar şi Capitala, au fost afectate de ploi torenţiale şi de vânt puternic, sâmbătă după amiază, echipaje ale Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) intervenind pentru evacuarea apei ori pentru îndepărtarea copacilor doborâţi de rafalele de vânt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În judeţul Dâmboviţa, 15 curţi au fost inundate , în urma ploilor, în localitatea Româneşti.
 
Pompierii de la Garda Potlogi au intervenit cu motopompe pentru evacuarea apei. În comuna I.L. Caragiale, sat Ghirdoveni, mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic.  Tot în Dâmboviţa, în comuna Glodeni, sat Glodeni Deal vijelia a rupt cabluri ale reţelei de electricitate. 
 
Situaţii similare s-au înregistrat şi în judeţul Dolj.
 
Potrivit Inspectoratului judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, Detaşamentul de Pompieri Calafat a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil în municipiul Calafat în timp ce în zona Bascov un pom doborât de vânt a căzut peste un autoturism.
 
Tot în Dolj, Secţia de Pompieri Segarcea a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe un drum comunal pe raza localităţii Dranic, fără a produce pagube.
 
Şi în Capitală vântul puternic a rupt zeci de copaci, însă până la ora transmiterii acestei ştiri nu au fost înregistrate victime.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.