Echipe ale drumarilor din Braşov intervin pentru curăţarea zăpezii de pe DN 7C - Transfăgărăşan, însă stratul de zăpadă bătătorită depăşeşte în unele zone grosimea de cinci-şase metri, fiind şi bucăţi mari de stâncă aduse de avalanşele din timpul iernii. Transfăgărăşanul ar urma să fie deschis oficial pe toată lungimea în 1 iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

"Lucrăm în continuare la curăţarea zăpezii de pe Transfăgărăşan (DN 7C) însă colegii noştri de la Districtul Bâlea avansează destul de greu. Stratul de zăpadă bătătorită depăşeşte pe alocuri 5-6 metri grosime şi este plină de bucăţi mari de stâncă aduse de avalanşele din timpul iernii", au arătat reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

Conform acestora, pe Transfăgărăşan intervin patru utilaje: un excavator, o freză, un încărcător frontal şi o basculantă, cu servanţi, plus trei muncitori de la Districtul Bâlea.

Conform sursei citate, data oficială pentru redeschiderea drumului pe toată lungimea sa este 1 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.