Salvamontiştii din judeţul Neamţ intervin, joi seară, pentru a salva patru persoane care au rămas blocate într-o zonă extrem de accidentată între Trecătoarea Ursului şi Poliţa cu Ariniş, din Masivul Ceahlău. Intervenţia este una de durată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Salvamont România, salvamontiştii din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Neamţ intervin, joi seară, pentru recuperarea şi salvarea a patru persoane blocate într-o zonă extrem de accidentată între Trecătoarea Ursului şi Poliţa cu Arinis.

”Acţiunea este extrem de dificilă, cei patru fiind blocaţi într-un sector abrupt şi cu acumulare de gheaţă şi zăpadă. Salvamontiştii estimează că acţiunea va dura peste 6-7 ore şi se speră ca hainele cu care sunt îmbrăcaţi cei 4 să le permită să reziste temperaturilor scăzute după lăsarea întunericului”, au arătat aceştia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.