Nicio cursă aeriană nu este anulată pe aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo, dar în cursul dimineţii s-au înregistrat întârzieri şi de două ore, potrivit datelor afişate de site-ul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Capitala şi 14 judeţe sunt, vineri, până la ora 15.00 sub cod portocaliu care vizează ninsoare abundentă, strat de zăpadă consistent, viscol şi vizibilitate scăzută. 

”Nicio cursă nu este anulată pe Aeroportul Henri Coandă din cauza condiţiilor meteo. Unele zboruri pot înregistra întârzieri la decolare, determinate în principal de degivrarea aeronavelor, întârzieri care, punctual, pot atinge şi chiar depăşi 40 de minute”, a anunţat CNAB vineri.

O cursă Wizz Air, pe ruta Bucureşti – Treviso, care trebuia să decoleze la ora 7.00, a fost amânată pentru ora 9.00.

O altă cursă Wizz Air, pe ruta Bucureşti - Stockholm, care ar fi trebuit să plece la ora 7.10, a fost amânată pentru ora 9.00.

O cursă Austrian Airlines, pe ruta Bucureşti - Viena, care trebuia să decoleze la 8.30, a fost amânată pentru ora 9.10.

Totodată, o cursă Blue Air pe ruta Bucureşti - Cluj-Napoca, care trebuia să decoleze la ora 8.20, a fost reprogramată pentru ora 8.52.

O cursa Tarom, care trebuia să decoleze spre Munchen la ora 8.25, a fost amânată pentru ora 8.56.

În Bucureşti şi în zece judeţe, autorităţile au suspendat cursurile, iar CFR anunţă că 18 trenuri care circulau din Bucureşti către Constanţa Tulcea şi între Slobozia şi Ciulniţa, au fost anulate din cauza condiţiilor meteo. Autostrada A2 a fost închisă vineri dimineaţă pe tronsonul dintre Bucureşti şi Drajna, pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.