Reprezentanţii Institutului Fundeni din Bucureşti afirmă că starea fetiţei de 5 ani care a primit un transplant de ficat s-a agravat progresiv în ultimele trei zile, astfel că a fost supusă unei noi intervenţii chirurgicale. În prezent, starea copilei este critică, necesitând măsuri susţinute de terapie intensivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După o perioadă cu evoluţie favorabilă, starea clinică a fetiţei transplantate a suferit agravare progresivă în ultimele 3 zile. În cursul zilei de astăzi s-a reintervenit chirurgical identificându-se complicaţii ale anastomozei biliare, care au fost corectate", au arătat reprezentanţii Institutului Clinic Fundeni, luni seară, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, în acest moment starea fetiţei este critică, necesitând măsuri susţinute de terapie intensivă.

Fetiţa de 5 ani cu hepatită a fost supusă unui transplant hepatic în 30 aprilie, iar apoi a trecut prin momente dificile.  

Ea a primit o porţiune de ficat de la un tânăr de 17 ani intrat în moarte cerebrală.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.