Mai multe instituţii ale statului şi mii de firme şi familii din municipiul Vaslui au fost afectate, miercuri după-amiază, timp de peste două ore, de întreruperile repetate ale societăţii E.ON Energie România din cauza unor defecţiuni în reţeaua de distribuţie, precum şi a manevrelor efectuate de angajaţii societăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Furnizorul de energie electrică din judeţul Vaslui a întrerupt în mod repetat curentul în municipiul reşedinţă, într-un interval de peste 120 de minute. În unele zone, cum ar fi centrul oraşului, Traian sau Delea, atât instituţiile statului, cât şi agenţii economici şi abonaţii casnici au stat fără energie electrică timp de peste două ore încontinuu.

”În urma unui incident apărut în jurul prânzului, câteva mii de consumatori, din zonele Traian, Delea şi cea centrală a municipiul Vaslui, au rămas nealimentaţi cu energie electrică timp de aproximativ două ore. Pentru a relua alimentarea, s-au impus anumite manevre pe căi alternative care au afectat şi alţi consumatori”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al E.ON Energie România, Sorin Munteanu.

Cauza întreruperii repetate a energiei electrice în municipiul Vaslui a fost provocată, potrivit sursei citate, de defecţiunile apărute pe două cabluri şi un punct de transformare a energiei electrice din oraş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.