Hotărârea Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) prin care se instituie starea de alertă pentru următoarele 30 de zile a fost publicată în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hotărârea CNSU prin care se instituie starea de alertă pentru următoarele 30 de zile a fost publicată în Monitorul Oficial.

Decizia cuprinde toate măsurile pe care ministrul de Interne, Marcel Vela, şi secretarul de stat Raed Arafat le-au anunţat.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi seară, că starea de alertă se decretează la nivel naţional pentru 30 de zile.

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat că purtarea măştii devine obligatorie în spaţiile închise. De asemenea, se prelungeşte suspendarea zborurilor de pe toate aeroporturile. Carantinarea celor care vin din străinătate se face la domiciliu. Ieşirea din afara localităţilor se va face doar din ”motive întemeiate”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.