Suspendarea cursurilor în şcolile din Capitală ar putea fi luată în considerare şi pentru zilele de miercuri, joi şi vineri, în funcţie de evoluţia vremii, a declarat, pentru News.ro, Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB), adăugând că această decizie va fi luată marţi dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În urma contactelor şi consultărilor cu Primăria Capitalei, cu aprobarea Ministerului Educaţiei Naţionale, Inspectoratul Şcolar a decis sistarea cursurilor pentru zilele de luni şi marţi. Acest lucru s-ar putea prelungi în funcţie de evoluţia vremii, pentru că pe primul plan stă securitatea şi siguranţa copiilor. Această decizie o vom lua marţi dimineaţă”, a declarat, pentru News.ro, Marian Banu, purtător de cuvânt al ISMB.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a anunţat că, luni, şcolile vor fi închise în 20 de judeţe şi în Capitală, iar marţi nu se vor face cursuri în 16 judeţe şi în Bucureşti. Decizia a fost luată în şedinţa Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Luni vor fi suspendate cursurile la nivelul a 20 judeţe: Botoşani, Buzău, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Maramureş, Neamţ, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea şi municipiul Bucureşti, potrivit deciziei Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă.

Totodată, marţi vor fi întrerupte cursurile în 16 judeţe dintre cele 20 menţionate anterior şi municipiul Bucureşti, excepţie făcând judeţele Călăraşi, Giurgiu, Tulcea şi Vaslui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.