Traficul pe Autostrada A1, la ieşirea din zona Şoimuş, judeţul Hunedoara, este îngreunat, vineri seară, din cauza numărului mare de autovehicule, pe care intersecţia cu DN 76, cu sens giratoriu, nu le poate prelua în condiţii optime, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza aglomeraţiei, se circulă în coloană la ieşirea de pe autostrada A1, în zona Şoimuş (judeţul Hunedoara).

Intersecţia cu sens giratoriu (cu DN 76) nu poate prelua în condiţii optime numărul mare de autovehicule, arată sursa citată.

Şoferii care încheie coloanele de maşini sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Anterior, Centrul Infotrafic anunţa că pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, pe sensul Sebeş - Deva (calea 1), la kilometrul 368, se circulă în coloană de aproximativ 1 kilometru, tot din cauza valorilor ridicate de trafic.

Mai multe echipaje de poliţie acţionează pentru fluidizarea traficului şi prevenirea producerii unor accidente.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.