Restricţia impusă, miercuri, pentru autovehiculele cu masa mai mare de 12 tone care circulau pe DN 5 spre Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu - Ruse, a fost ridicată, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că a fost ridicată restricţia de tonaj instituită pe DN 5, pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone care circulau spre Bulgaria, prin P.T.F. Giurgiu - Ruse.

Anterior, Centrul Infotrafic anunţase că, din cauza căderilor masive de zăpadă, autorităţile bulgare au luat decizia restricţionării autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 12 tone pe DE 85, între Ruse şi Byala, respectiv DE 70, între Ruse şi Razgrad.

Din acest motiv, a fost impusă restricţia de tonaj şi pe teritoriul ţării noastre, pentru autovehiculele grele care se deplasează spre Bulgaria prin DN 5 - P.T.F. Giurgiu - Ruse, anunţa Centrul Infotrafic. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.