Centrul Infotrafic anunţă, joi seară, că nu mai este niciun drum naţional cu circulaţie întreruptă, după redeschiderea traficului pe DN 3, Băneasa – Ostrov (judeţul Constanţa). În continuare circulaţia este blocată pe 13 drumuri judeţele. cele mai multe din judeţul Olt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că în judeţul Constanţa autorităţile au redeschis DN 3, pe tronsonul Băneasa – Ostrov. 

”Circulaţia rutieră pe acest segment fusese întreruptă din cauza vremii nefavorabile. Astfel, la această oră nu mai este anunţat niciun drum naţional cu circulaţia oprită”, anunţă Infotrafic. 

În continuare sunt închise circulaţiei rutiere 13 drumuri judeţene, cele mai multe din judeţul Olt. Mai sunt drumuri închise în judeţele Bacău (1), Călăraşi (2), Teleorman (4) şi Vaslui (1).

ANM anunţă că, începând de joi şi până duminică, vor fi precipitaţii mixte şi polei, ninsori moderate cantitativ şi strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.