Drumul Naţional 3 Băneasa – Ostrov (judeţul Constanţa) şi 13 drumuri judeţene sunt în continuare închise, joi seară, din cauza vremii nefavorabile, anunţă Centrul Infotrafic. Circulaţiua pe Autostrada Soarelui şi pe A 4 a fost reluată şi se desfăşoară în contiţii de iarnă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră s-a reluat, fără restricţii de tonaj (în condiţii de iarnă) atât pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, cât şi pe autostrada A4 Ovidiu – Agigea, pe ambele sensuri de deplasare. 

Rămâne închis, însă, DN 3 Băneasa – Ostrov (judeţul Constanţa), echipele de intervenţie încercând deschiderea traficului.

Totodată sunt închise în continuare 13 drumuri judeţene, cele mai multe, respectiv cinci, în judeţul Olt. Mai sunt drumuri închise în judeţele Bacău (1), Călăraşi (2), Teleorman (4) şi Vaslui (1).

ANM anunţă că începând de joi şi până duminică vor fi precipitaţii mixte şi polei, ninsori moderate cantitativ şi strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului în special în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Banat şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. De asemenea, instituie cod galben de ger în Maramureş, Crişana, Banat, vestul Olteniei şi cea mai mare parte a Transilvaniei şi cod portocaliu în Moldova, estul Transilvaniei, Muntenia, Dobrogea şi local în Oltenia.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.