Circulaţia se desfăşoară, sâmbătă dimineaţă, în condiţii de ceaţă densă pe drumuri din 22 de judeţe din ţară, precum şi pe autostrăzile A1 Sibiu - Deva, A2 Bucureşti - Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea. Vizibilitatea este, pe alocuri, sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, sâmbătă dimineaţă, se circulă în condiţii de ceaţă densă, vizibilitatea fiind diminuată pe alocuri sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Alba, Botoşani, Iaşi, Bacău, Neamţ, Vrancea, Vaslui, Brăila, Ialomiţa, Argeş, Prahova, Buzău, Călăraşi, Giurgiu, Ilfov, Dâmboviţa, Teleorman, Cluj, Mureş, Harghita, Constanţa şi Tulcea.

De asemenea, se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate redusă până la 100-150 de metri şi pe autostrăzile A1 Sibiu - Deva pe tronsonul kilometric 238 (Sibiu) -391 (Orăştie), A2 Bucureşti - Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea.

Şoferii sunt sfătuiţi circule cu viteza redusă, să evite implicarea în manevre care se pot dovedi riscante în condiţii de vizibilitate scăzută şi să folosească luminile de ceaţă din dotarea autovehiculelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.