Vizibilitatea este redusă sub 200 de metri şi, izolat, sub 50 de metri, duminică dimineaţă, pe mai multe drumuri din judeţul Harghita, din cauza ceţii, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române transmite că, duminică dimineaţă, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a vreunui eveniment rutier sau a condiţiilor meteo nefavorabile.

Pe principalele artere rutiere - autostrăzile A1 Bucureşti-Piteşti, A2 Bucureşti-Constanţa, A3 Bucureşti - Ploieşti, dar şi DN 1 Ploieşti-Braşov şi DN 7 Piteşti-Sibiu, se circulă în condiţiile unui carosabil uscat, cu valori de trafic normale şi vizibilitate bună.

Totuşi, este semnalată ceaţă care determină scăderea vizibilităţii sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţul Harghita.

Duminică, în intervalul orar 8.00 - 18.00, au loc lucrări de aplicare a marcajelor rutiere pe DN 64, între kilometrii 66+605 metri – 92+434 de metri, în zona localităţilor Călina şi Băbeni, judeţul Vâlcea. Circulaţia rutieră se va desfăşura îngreunat, pe ambele sensuri de deplasare.

Pe autostrada A1 Sibiu - Deva, la kilometrul 308+200 de metri, în Sebeş, judeţul Alba, sensul de mers Deva-Sibiu, sunt restricţionate banda unu şi de urgenţă, pentru lucrări asupra rosturilor de dilataţie. Lucrările sunt efectuate până în 23 august.

Din cauza unor lucrări de construcţie a podului peste pârâul Azuga, pe DN 1 Ploieşti-Braşov, la kilometrul 135+332 de metri, localitatea Azuga, judeţul Prahova, a fost instituită restricţie de circulaţie pentru vehiculele cu masa maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Traficul este deviat pentru această categorie de vehicule pe DN 1A Ploieşti-Cheia-Săcele/Ploieşti-Târgovişte. Lucrările sunt preconizate a se desfăşura până în 15 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.