O infirmieră de la Căminul de bătrâni din Lacu Sărat, judeţul Brăila, a fost confirmată cu coronavirus. Ancheta epidemiologică este în curs de desfăşurare

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit autorităţilor brăilene, infirmiera a fost depistată cu coronavirus după ce a fost testată conform normelor în vigoare, care prevăd testarea bilunară a personalului de îngrijire din căminele de bătrâni.

Infirmiera de la căminul de bătrâni Lacu Sărat a primit rezultat pozitiv la testarea COVID-19. În prezent, se face ancheta epidemiologică, în urma căreia se vor stabili măsurile ce se impun a fi luate.

De la debutul pandemiei şi până în prezent, în Brăila 57 de persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, dintre care 28 au fost declarate vindecate şi externate, iar o persoană a decedat.

Aproape 2.200 de persoane se află în izolare la domiciliu, iar alte 40 sunt în carantină instituţionalizată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.