Şaisprezece adolescenţi cu vârste între 15 şi 18 ani au fost duşi la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” cu simptomatologie uşoară şi moderată post expunere la substanţă iritantă, în urma incidentului de la Liceul ”Dimitrie Leonida” din Capitală, unde un elev a folosit un spray lacrimogen. Conform reprezentanţilor unităţii sanitare, pacienţii au rămas internaţi pentru supraveghere şi tratament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În intervalul orar 11.17 - 12.33, au fost aduşi la UPU cu ambulanţe SMURD şi SABIF, 16 adolescenţi cu vârste între 15 şi 18 ani, de la colegiul ”dimitrie Leonida”, din Bucureşti, în urma unui incident în incinta unităţii de învăţământ. Pacienţii au fost conştienţi, echilibraţi hemodinamic şi respirator, cu simptomatologie uşoară şi moderată post expunere la substanţă iritantă”, au transmis reprezentanţii spitalului.

Ei precizează că pacienţii au rămas internaţi în Secţia Toxicologie, pentru supraveghere şi tratament de specialitate.

Un spray lacrimogen a fost folosit, marţi, în incinta Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Bucureşti, de un adolescent de 15 ani. 25 de elevi au fost transportaţi la spital, în total 33 fiind evaluaţi de către cadrele medicale. Cercetările vor fi preluate de către Serviciul Siguranţă Şcolară, care va stabili împrejurările în care elevul a folosit spray-ul în exteriorul unităţii, dar şi la intrare.

Poliţia Capitalei a anunţat că a fost întocmit dosar penal, din oficiu, pentru săvârşirea infracţiunilor de “tulburarea ordinii şi liniştii publice”, “portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi “lovire sau alte violenţe”, după incidentul de la Colegiul Dimitrie Leonida din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.