La Centrul Regional de Afaceri Timişoara are loc, începând de vineri după-amiaza, până luni dimineaţa, cea de-a doua ediţie a Maratonului Vaccinării, sub lozinca ”Maratonul care a dat tonul”. Oamenii care au primit prima doză de vaccin în prima ediţie a Maratonului sunt chemaţi acum la rapel cu serul de la Pfizer, iar cei care nu au apucat să se imunizeze până acum, se pot prezenta pentru a primi serul de la Johnson&Johnson (o singură doză).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Maratonul Vaccinării din 23-25 aprilie fost o iniţiativă comunitară fără precedent, care a dat tonul acţiunilor similare la nivel naţional.  Acum, Asociatia ATI Timisoara, împreună cu o echipă minunată de sute de voluntari medici, asistenţi şi studenţi vă aşteaptă din nou, de data aceasta pentru rapel Pfizer”, au transmis organizatorii.
 
În plus, aceştia anunţă posibilitatea imunizării şi cu serul Johnson&Johnson, o singură doză. 
 
Pentru vaccinare nu este necesară programarea. 
 
Maratonul Vaccinării de la Timişoara are loc în perioada 14-16 mai 2021, la Centrul Regional de Afaceri CRAFT, Bd. Eroilor de la Tisa, nr. 22.
 
Va începe vineri după-amiaza, la ora 16.00 şi se va încheia luni dimineaţa la ora 8.00.
 
La prima ediţie s-au vaccinat 6.722 persoane, acestea fiind aşteptate pentru rapel. 
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.